2 otobüs kaza yaptı: 24 yaralı

Kırıkkale - Ankara karayolunda iki yolcu otobüsü ile akaryakıt dolu bir tankerin karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 24 yolcu yaralandı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, yaralılar hastan

2 otobüs kaza yaptı: 24 yaralı

Kırıkkale - Ankara karayolunda iki yolcu otobüsü ile akaryakıt dolu bir tankerin karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 24 yolcu yaralandı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, yaralılar hastanelere taşındı.

TANKERE ARKADAN ÇARPTI

Kaza, Kırıkkale-Ankara Karayolu'nun Irmak Beldesi virajında saat 13.15 sıralarında zincirleme kaza meydana geldi. Ankara'dan Kırşehir istikametine giden Hayrullah Vural idaresindesi bir yolcu otobüsü, Mersin'e giden mazot yüklü ve şoförünün kimliği tesbit edilemeyen bir tankere arkadan çarptı.

ZİNCİRLEME KAZA

Bu sırada tankere çarpan yolcu otobüsüne de arkadan gelen başka bir yolcu otobüsü çarptı. Yolcu otobüsünün akaryakıt dolu tankere çarpışmasına rağmen daha büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğü zincirleme kazada 24 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza sonrası yolcu otobüslerinden birinin şoförü Hayrettin Vural direksiyon mahalinde uzun süre sıkışıp kaldı. İki ayağı parçalanan şoför Vural, aracın ön tarafı vinç ile çekilerek yaklaşık 1 saat sonra güçlükle kurtarıldı.

Meydana gelen kaza sonrası Kırıkkale-Ankara karayolu kapanırken, trafik tali yoldan verilmeye başlandı. Kazaya, Kırıkkale Belediyesi, 112 Acil Servis, Sivil Savunma ve çok sayıda ambulans giderek yaralıları Kırıkkale Yüksek İhtisas, Devlet Hastanesi ile Tıp Fakültesi'ne taşıdılar. Otobüste bulunan ve kazadan yara almadan kutulan diğer yolcular ise başka otobüs firmaları ile memleketlerine gönderildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem