2 ölümlü günün ardından kepenkler açılmadı
Yüksekova'da dün PKK üyelerine ait mezarların tahrip edilerek protesto edilmesinin ardından çıkan gerginlik ve kısa süreli çatışmada, hayatını kaybeden M. Reşit İşbilir ve Veysel İşbilir'in cenaze töreni öncesi ilçede kepenkler açılmadı. Nöbetçi eczaneler
Yayınlanma:
Yüksekova'da dün PKK üyelerine ait mezarların tahrip edilerek protesto edilmesinin ardından çıkan gerginlik ve kısa süreli çatışmada, hayatını kaybeden M. Reşit İşbilir ve Veysel İşbilir'in cenaze töreni öncesi ilçede kepenkler açılmadı. Nöbetçi eczaneler ve fırınların dışında iş yerlerinin kepenkleri açılmazken, önümüzdeki saatlerde cenazelerin Yüksekova'ya getirilmesi bekleniyor.
BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve HDP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel ile bazı bölge milletvekillerinin de cenaze törenine katılacağı öğrenildi. İlçedeki sessiz bekleyiş sürüyor.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Gündem
