2 kişi denizde kayboldu

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik Mahallesinde balık avı için denize açılan balıkçı teknesi alabora oldu. Olayda 1 kişi kurtulurken, kayıp olan 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.Edinilen bilgiye göre, balık avı için Yeniçiftlik

2 kişi denizde kayboldu

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik Mahallesinde balık avı için denize açılan balıkçı teknesi alabora oldu. Olayda 1 kişi kurtulurken, kayıp olan 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, balık avı için Yeniçiftlik Mahallesinden denize açılan 3 kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Teknede bulunan 3 kişiden 1 kişinin 4 saat boyunca yüzerek kıyıya yaklaştığı sırada sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldığı, diğer 2 kişinin ise kayıp olduğu ve arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler