2. kadın canlı bomba yakalandı! - 25 Temmuz 2015

Suruç’taki canlı bomba saldırısı ile tekrar gündeme gelen IŞİD’in kadın bombacıları olduğu iddia edilen listedeki kadınlardan ikincisi de Konya’da yakalandı.

2. kadın canlı bomba yakalandı! - 25 Temmuz 2015

Suruç’taki canlı bomba saldırısı ile tekrar gündeme gelen IŞİD’in kadın bombacıları olduğu iddia edilen listedeki kadınlardan ikincisi de Konya’da yakalandı. Yakalanan ilk kadın şüpheli Ö.Y. dün yapılan operasayonda Antalya’da yakalanmıştı.

Konya merkezli Ankara ve Manisa’da polis tarafından IŞİD’e yönelik operasyon düzenlendi. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, IŞİD’e yönelik Konya, Ankara ve Manisa’da, daha önceden belirlenen 30 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

300 polisin katıldığı operasyonda IŞİD üyesi olduğu gerekçesiyle 1′i kadın 16 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan F.K.’nın, IŞİD’in Türkiye’deki canlı bombacısı olarak aranan 3 kadından biri olduğu belirtildi. Şüpheliler Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Operasyonun halen devam ettiği, gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler