2 CHP'li başkan gözaltında!

Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin bir süredir yürüttüğü çalışmanın ardından bugün sabah saatlerinde, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.Operasyonda, iki dönemdir Bozdoğan Belediye

2 CHP'li başkan gözaltında!

Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin bir süredir yürüttüğü çalışmanın ardından bugün sabah saatlerinde, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, iki dönemdir Bozdoğan Belediye Başkanı olan CHP'li Tümer Apaydın, Kuyucak Belediye Başkanı CHP'li Ali Ulvi Akoğlu, merkeze bağlı Umurlu Beldesi'nde bir dönem Demokrat Parti'den seçilip belediye başkanlığı yapan Hasan Sarı ile muhasebecisi Suat Ünlü gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan 4 kişi, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyet binasına götürülürken, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem