2 askere silahlı saldırı!

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde silahlı saldırıya uğrayan 2 uzman çavuş ağır yaralandı. Yaralılar, askeri helikopterle Van ve Hakkari’ye sevk edildi.Olay, dün saat 15.45 sıralarında Cengiz Topel Caddesi Eski Cezaevi kavşağında meydana geldi. Görgü tanıkl

2 askere silahlı saldırı!

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde silahlı saldırıya uğrayan 2 uzman çavuş ağır yaralandı. Yaralılar, askeri helikopterle Van ve Hakkari’ye sevk edildi.

Olay, dün saat 15.45 sıralarında Cengiz Topel Caddesi Eski Cezaevi kavşağında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre uzman çavuşlar Yalçın Bozok ile Durdu Çapar birlikte yolda yürürken, yüzü maskeli bir kişi tarafından tabancayla ateş açıldı. Kurşunların isabet ettiği Yalçın Bozok ile Durdu Çapar ağır yaralandı. Saldırgan olay yerinden hızla kaçarken, Yaralı uzman çavuş Bozok ile Çapar, vatandaşların yardımıyla bir taksiye konularak Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından askeri helikopterle Hakkari ve Van’a sevk edildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, saldırganın kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem