| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 06 Mayıs 2014 19:43

19 Mayıs'a tatil planı yapmayın!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü 20 Mayıs'ta eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam edileceğini bildirdi.Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, Orta Öğretim Kurumları yönetmeliğinde ya


Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü 20 Mayıs'ta eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam edileceğini bildirdi.

Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, Orta Öğretim Kurumları yönetmeliğinde yapılan değişikliğin ardından, 2013-2014 eğitim öğretim yılı için çalışma takvimi de güncellendi.

Buna göre, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü 20 Mayıs'ta ilkokul, ortaokul ve liseler için resmi tatil olmayıp eğitim öğretim faaliyetlerine devam edilecek.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!