18'lik anne bebeğine ne yaptı?

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan 18 yaşındaki bir anne, hastanede tedavi gören dört aylık bebeğinin ağzını battaniye ile kapatıp boğarak öldürmek istedi.Dail Mail gazetesinde yer alan habere göre, ülkenin Teksas eyaletindeki Cook Children's Medical Centr

18'lik anne bebeğine ne yaptı?

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan 18 yaşındaki bir anne, hastanede tedavi gören dört aylık bebeğinin ağzını battaniye ile kapatıp boğarak öldürmek istedi.

Dail Mail gazetesinde yer alan habere göre, ülkenin Teksas eyaletindeki Cook Children's Medical Centre'da meydana gelen olayda, gayrimeşru bir ilişki sonucu hamile kalan 18 yaşındaki Shantaniqua Scott, Raymond adını verdiği bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

İşsiz ve devlet yardımı alarak geçindiği belirtilen Scott, aynı zamanda bebeğinin de babası olan sevgilisinin bebeği reddetmesi üzerine bunalıma girdi. Bunun üzerine bebekten kurtulmanın yollarını arayan genç anne, küçük çocuğa şiddet uygulayarak hastanelik etti.

 

BEBEĞİNİ BOĞARAK ÖLDÜRMEK İSTEDİ

Hastanede genç kadının bebeğine işkence yaptığından şüphelenen doktorlar, bebeğin kaldığı odaya gizli kamera yerleştirdi. Odada gizli bir kamera olduğundan habersiz olan Sacott, bekar hayatını sürdürmek için uygulamaya koyduğu acımasız plan, gizli kamera tarafından saniye saniye görüntüklendi.

 

BEBEK, NEFES ALMAK İÇİN ÇIRPINDI

İnsanın tüylerinin diken diken eden görüntülerde vicdasız anne, hastanede asit reflüsü teşhisi konulan 4 aylık oğlunun odasına girerek battaniye ile ağzını ve burnunu kapatarak öldürmeye çalışıyor. Bı sırada boğulma üzere olan bebeğin nefes almak için çaresizce çırpındığı görülüyor.

Yaklaşık 1 dakika 15 saniye beğinin oksijensiz bırakan vicdansız kadın, çırpınışları sona eren bebeğin öldüğünü düşünürken alarm çalmaya başlıyor. Alarmı duyan doktor ve hemşiler, hızla odaya girerek bebeğe müdahale ederek yaşama döndürmeyi başarıyorlar.

 

ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI ALABİLİR

Görüntülerin incelenmesinden sonra gözaltına alınan Shantaniqua Scott'un yargılanmasına devam ediliyor. Genç kadının ömür boyu hapis cezasına çarptırılabileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler