17 yaşındaki sürücü polise zor anlar yaşattı

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde dün gece polis alarma geçti. Bir polis kontrol noktasına yaklaşan araç, aniden yönünü değiştirip otabana yönelince polis ekipleri de takibe başladı.Eyaletin güneyindeki Kenzingen kasabasında başlayan kovalamaca A5

17 yaşındaki sürücü polise zor anlar yaşattı

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde dün gece polis alarma geçti. Bir polis kontrol noktasına yaklaşan araç, aniden yönünü değiştirip otabana yönelince polis ekipleri de takibe başladı.

Eyaletin güneyindeki Kenzingen kasabasında başlayan kovalamaca A5 otoyolunda devam etti. Bazı yerlerde otobana ters yönden giren 17 yaşındaki genç trafiği felç etti.

Uzun süren kovalamacadan sonra Offenburg yakınlarında durdurulan otomobil, genç sürücünün teslim olmasıyla trafikten çekildi.

Ağabeyinin otomobilini çaldığı tespit edilen sürcünün sürücü kursuna kayıt yaptırıp yaptırmadığı ise açıklanmadı.

Genç sürücü, kursa kayıt yaptırmış ve ehliyet almış olsa bile ancak yanında yetişkin biri bulunması koşuluyla trafiğe çıkabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler