17 yaşındaki kızın başına gelenler inanılmaz!

Aydın'da, kaldığı yetiştirme yurdundan izin alarak ayrılan 17 yaşındaki Y.K.’ya Umurlu Beldesi’ndeki bir barakada esrar ve uyuşturucu hap içirip, bir ay boyunca tecavüz ettikleri ileri sürülen 10 kişi gözaltına alındı.Aydın’da yetiştirme yurdunda kalan Y.

17 yaşındaki kızın başına gelenler inanılmaz!

Aydın'da, kaldığı yetiştirme yurdundan izin alarak ayrılan 17 yaşındaki Y.K.’ya Umurlu Beldesi’ndeki bir barakada esrar ve uyuşturucu hap içirip, bir ay boyunca tecavüz ettikleri ileri sürülen 10 kişi gözaltına alındı.

Aydın’da yetiştirme yurdunda kalan Y.K., geçen 25 Ağustos’ta izin alıp, annesi A.S.’nin yanına gitti. Bir süre evde vakit geçiren genç kız, daha sonra bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyleyip, evden ayrıldı. Ancak kızının uzun süre eve dönmemesi üzerine annesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis, istihbarat çalışmasıyla genç kızın en son Umurlu Beldesi’nde görüldüğünü tespit edip, çalışmalarını burada yoğunlaştırdı. Anne ve babası boşandığı öğrenilen Y.K., geçen Çarşamba günü buradaki bir çilek tarlasındaki barakada, bitkin bir halde bulundu.

ESRAR VE UYUŞTURUCU HAP İÇİRMİŞLER

Yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen Y.K.’nın psikolog eşliğinde ifadesi alındı. Y.K., ifadesinde bir ay boyunca tanımadığı kişilerin kendisine esrar ve uyuşturucu hap içirerek tecavüz ettiğini söyledi. Bunun üzerine savcılık talimatıyla soruşturmayı derinleştiren polis, Y.K.’ya tecavüz ettikleri ileri sürülen E.M. (19), E.T. (19), N.F. (27), S.A. (31), Y.M. (24), G.İ. (19), M.B. (20), H.M. (20), G.Ö. (54) ve D.A.’yı (17) gözaltına aldı.

BİZ SADECE YARDIM ETTİK

Gözaltına alınan şüphelilerden E.M.’nin ev ve işyerlerinde yapılan aramada bir ruhsatsız tabanca ile bir miktar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinde, suçlamaları kabul etmeyip, “Kalacak yeri yoktu. Sadece yardım ettik" dedikleri öğrenildi. 23 kişinin de tanık olarak ifadelerine başvuruldu. Polisteki, işlemlerini ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler