16 yaşında 5 arkadaş ölüme çarptı

 Erzurum Atatürk Üniversitesi yasta. 3’ü öğretim üyesi çocuğu 16 yaşlarındaki 6 arkadaş otomobille direğe çarptı. 5 genç hayatını kaybetti, diğer bir aracın sürücüsü yaralandı.Erzurum’da, dün saat 05.30 sıralarında, sabah namazı kıldıktan sonra Yıldızkent

16 yaşında 5 arkadaş ölüme çarptı

 

Erzurum Atatürk Üniversitesi yasta. 3’ü öğretim üyesi çocuğu 16 yaşlarındaki 6 arkadaş otomobille direğe çarptı. 5 genç hayatını kaybetti, diğer bir aracın sürücüsü yaralandı.

Erzurum’da, dün saat 05.30 sıralarında, sabah namazı kıldıktan sonra Yıldızkent’ten arkadaşları Erdem Kara’yı alarak çorba içmek için lokantaya doğru giden, 3’ünün babası Atatürk Üniversitesi’nde öğretim görevlisi, 15-17 yaşlarındaki 6 arkadaş kaza yaptı.

Babasının arabasını aldı

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana gelen kazada, babasının otomobilini alan ehliyetsiz Mehmet Sait Yeşilyurt, direksiyon kontrolünü yitirdi. Otomobil orta refüjdeki elektrik direğine çarparak, yolun karşısına savruldu. Olayı görüp paniğe kapılan iki otomobil sürücüsü daha kaza yaptı.

Bir ameliyata rektör girdi

Burak Onganer, Furkan Güngörmüş ve Erdem Kara kaza yerinde öldü. Otomobili kullanan Mehmet Sait Yeşilyurt ile Mehmet Fatih Dodoloğlu da hastanede kurtarılamadı. Sinan Furkan Onganer ile  diğer otomobilde bulunan Mehmet Şerifsoy’un (30) tedavisi sürüyor.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Cerrah Prof. Dr. Hikmet Koçak da  öğrencilerin ameliyatlarına giren doktorlar arasındaydı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem