16. gün böyle başladı

Dün sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar polisle göstericiler arasında yaşanan yoğun çatışmalardan sonra Gezi Parkı eylenlerinin 16. günü sakin başladı.Gece boyunca nöbetleşe dinlenerek müdahalede bulunan bazı çevik kuvvet ekipleri sabaha de

16. gün böyle başladı

Dün sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar polisle göstericiler arasında yaşanan yoğun çatışmalardan sonra Gezi Parkı eylenlerinin 16. günü sakin başladı.

Gece boyunca nöbetleşe dinlenerek müdahalede bulunan bazı çevik kuvvet ekipleri sabaha dek süren temizlik çalışmalarının ardından pankart ve flamaların toplandığı, çöplerin temizlendiği ve yıkanan Taksim Meydanı'nda top oynarken görüntülendi.

YAĞMUR BAŞLADI

Yaklaşık 22 saat süren çatışmalardan yorgun düşen Taksim'de yağmur yağmaya başladı. Gezi parkındaki eylemcilerden bazıları yağmur nedeniyle eşyalarını topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem