16 bölge ’geçici güvenlik bölgesi’ ilan edlidi

Bingöl Valiliği, il genelinde 16 bölgenin, 04-18 Kasım 2015 tarihleri arasında "Geçici Özel Güvenlik Bölgesi" ilan edildiğini bildirdi.Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ili sınırları içinde faaliyet gösteren bölücü terör örgütü ve diğer terör

16 bölge ’geçici güvenlik bölgesi’ ilan edlidi

Bingöl Valiliği, il genelinde 16 bölgenin, 04-18 Kasım 2015 tarihleri arasında "Geçici Özel Güvenlik Bölgesi" ilan edildiğini bildirdi.

Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ili sınırları içinde faaliyet gösteren bölücü terör örgütü ve diğer terör örgütlerinin son zamanlarda yapmış oldukları terör ve yıldırma eylemlerinin, ilin sosyal ve ekonomik gelişmesini de olumsuz etkilemeye başladığı vurgulandı. Açıklamada, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devletimizin ve milletimizin her türlü terörist tehdidi ve saldırıdan korunması maksadıyla; bölgesinde emniyet ve asayiş temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbiri almaktadır" denildi.

Açıklamada, merkeze bağlı Ortaçanak, Hasar Yaylası, Hasar Tepe, Adaklı Aysaklı-Maltepe Vadisi ve Aktaş-Çatmaoluk, Genç ilçesine bağlı Sağgöze, Büyükçağ, Yeniyazı, Dikpınar, Derman, Şekeran, Karlıova ilçesine bağlı Hasanova ve Hışhışak Deresi, Solhan ilçesine bağlı Yenibaşak-Doğuyeli, Yayladere ilçesine bağlı Horivanik-Tahkim Deresi bölgelerinin 04-18 Kasım 2015 tarihleri arasında "Geçici Özel Güvenlik Bölgesi" ilan edildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler