15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihar girişimi

İntihar girişimi nedeniyle geçişler kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihar girişimi
15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde silahla birlikte intihar etmek isteyen bir şahıs nedeniyle polis ekiplerini alarma geçirdi. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa’dan Anadolu’ya geçiş güzergahında silahıyla birlikte intihar etmek isteyen bir şahıs nedeniyle polis ekipleri alarma geçti. Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen ekipler şahsın rastgele ateş etmesi üzerine 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü çift taraflı trafiğe kapattı. Yaklaşık 15 dakika trafiğe kapalı kalan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde geçişler kontrollü bir şekilde sağlanmaya başlarken şahsı ikna etmek için olay yerine müzakere ekipleri geldi. Müzakere ekiplerinin ikna çabaları sonucunda intihar girşiminde bulunan kişi etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Polisin önlem almasının ardından ise Anadolu-Avrupa istikameti trafiğe açılırken Avrupa-Anadolu istikametinde ise trafik tek şeritten verilmeye başladı. Olay nedeniyle oluşan trafik ise normale döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler