14 yaşında arkadaşını silahla vurdu

Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi Nursi Sokakta meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Aynı okulda okuyan K.A (14) ve okuldan arkadaşı R.Ö(14) henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iki çocuk arasında

14 yaşında arkadaşını silahla vurdu
Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi Nursi Sokakta meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Aynı okulda okuyan K.A (14) ve okuldan arkadaşı R.Ö(14) henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iki çocuk arasındaki tartışma giderek büyüyünce K.A okul arkadaşı R.Ö'yü silahla vurarak öldürdü. Cinayetin ardından K.A polis tarafından gözaltına alındı. Polis K.A'nın yakınlarını oturdukları binadan güçlükle çıkarıp mahalleden uzaklaştırdı.
 
Hayatını kaybeden R.Ö'nün yakınları K.A, ailesi ve yakınlarının yaşadığı evi ateşe verdi. 4 katlı bina tamamen kullanılamaz hale geldi. Mahalle sakinlerinden bir tanık olayla ilgili olarak, "Çocuk tabancayı alıp diğer çocuk kaçarken caddede arkasından vuruyor, ikisi arkadaş yazık. Gece de evi yaktılar" diye konuştu. Hayatını kaybeden R.Ö'nün cesedi Sultanbeyli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cinayet zanlısı K.A Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülürken polisin olayla ilgili soruşturması çok yönlü olarak devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem