14 adrese eş zamanlı Gezi operasyonu

İzmir'de, Gezi Parkı eylemlerinde provokatörlük yaptıkları ve terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla 12 kişi gözaltına alındı.... İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubeleri ekiplerince, Taksim Gezi Parkı'ndaki protestoların başladığı

14 adrese eş zamanlı Gezi operasyonu
İzmir'de, Gezi Parkı eylemlerinde provokatörlük yaptıkları ve terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla 12 kişi gözaltına alındı....
 
İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubeleri ekiplerince, Taksim Gezi Parkı'ndaki protestoların başladığı günden bu yana yürütülen çalışmalar çerçevesinde, kamera görüntüleri incelenerek bazı kişilerin kimlikleri tespit edildi.
 
Polis, terör örgütü MLKP, TKEP/L ve Komünist Parti Yolu üyesi olduğu iddia edilen kişilere yönelik, sabah saatlerinde 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
 
Operasyonda 12 kişi gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda, örgütsel doküman, cd ve hafıza kartları ele geçirildiği öğrenildi.
 
Zanlıların, Gezi Parkı odaklı olaylarda, kamu binaları, araç ve iş yerlerine zarar verdiği, molotoflu gösteriler gerçekleştirdiği, provokatörlük yaptıkları iddia edildi.
 
Aynı kapsamda 20 Haziran'da düzenlenen operasyonda, 14 kişi gözaltına alınmış, zanlılardan 13'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem