13 şehidin ardından acı itiraf!

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, "Terör örgütü elemanları kendilerini dağ şartlarında daha da iyi yetiştiriyorlar, bunlarla mücadele edecek askerlerimizin onlardan çok daha iyi eğitilmiş olması gerekir, bu konuda bir ek

13 şehidin ardından acı itiraf!

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, "Terör örgütü elemanları kendilerini dağ şartlarında daha da iyi yetiştiriyorlar, bunlarla mücadele edecek askerlerimizin onlardan çok daha iyi eğitilmiş olması gerekir, bu konuda bir eksikliğimiz olduğunu düşünüyorum" dedi.

Şahin, Karabük İl Koordinasyon Kurulu ve İl Özel İdaresi Toplantıları için geldiği Karabük'te Vali İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etti.

Şahin, daha sonra Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'ndaki tadilat çalışmaları ve olimpik yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

Şahin, incelemelerinin ardından gazetecilerin, "Genelkurmay Başkanlığının sözleşmeli er alımlarına başlaması" ile ilgili sorusunu şöyle yanıtladı: "Terör örgütü elemanları kendilerini dağ şartlarında daha da iyi yetiştiriyorlar, bunlarla mücadele edecek askerlerimizin onlardan çok daha iyi eğitilmiş olması gerekir, bu konuda bir eksikliğimiz olduğunu düşünüyorum. Ve nitekim Genelkurmay Başkanlığımızın da böyle bir karar almasının arkasındaki neden bu eksikliğini görmesidir. Ben, 'Keşke daha önceden bu adımı atmış olsaydık, bir an önce profesyonel uygulamaya geçmiş olsaydık' diye düşünüyorum. Ama geç de olsa bu adımın atılmasında yarar olduğu kanaatindeyim. Teröristlere ülkemizin bir karış toprağını teslim edemeyiz. Onların hakimiyet alanı içerisinde bırakamayız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler