12 yaşındaki kızını 5 TL'ye sattı!

İlişkiye girdiği erkeklere ilköğretim öğrencisi kızını da pazarladı. Küçük H.H. hamile kalınca korkunç gerçek ortaya çıktıAdana'da 40 yaşındaki Kader H., para karşılığı ilişkiye girdiği temizlik işçisi ile güvenlik görevlisine ilköğretim öğrencisi kızı 12

12 yaşındaki kızını 5 TL'ye sattı!

İlişkiye girdiği erkeklere ilköğretim öğrencisi kızını da pazarladı. Küçük H.H. hamile kalınca korkunç gerçek ortaya çıktı

Adana'da 40 yaşındaki Kader H., para karşılığı ilişkiye girdiği temizlik işçisi ile güvenlik görevlisine ilköğretim öğrencisi kızı 12 yaşındaki H.H.'yi de 5 lira karşılığında sattı. Küçük H.H.'nin hamile kalması üzerine korkunç gerçek ortaya çıkınca utanmaz anne ile tecavüz zanlıları yakalanarak gözaltına alındı.

 Temizlik işçisi 45 yaşındaki Mehmet Taş ve bir işhanının güvenlik görevlisi olan 46 yaşındaki Mehmet Ali İncekara, eşi inşaatlarda çalışan evli iki çocuk annesi Kader H. ile para karşılığında ilişkiye girmeye başladı.

KIZINI DA SATTI
 Taş ve İncekara, 5 lira karşılığında ilişkiye girdikleri Kader H.'nin ilköğretim 7'inci sınıf öğrencisi kızı H.H. ile de ilişkiye girmek istedi. Anne Kader H. iddiaya göre, 5 lira karşılığında kızına dokunmalarına izin verdi. Ancak, temizlik işçisi Taş ve güvenlik görevlisi İncekara, küçük kıza, "Annen izin verdi bizimle ilişkiye gireceksin" diyerek zorla tecavüz etti.

 H.H. HAMİLE
 Kader H.'nin kendisini ve kızını para karşılığı pazarlaması olayı ilköğretim öğrencisi H.H.'nin şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye götürülmesi üzerine ortaya çıktı. Hastanede yapılan muayenede H.H.'nin hamile olduğu ortaya çıktı. Doktor, küçük yaştaki çocuğun hamile olması üzerine durumu hastane polisine bildirdi.

'ANNEMİN İZNİYLE İLİŞKİYE GİRDİM'
 Utanç olayı üzerine Ahlak Bürosu ekipleri, hastaneye giderek küçük H.H.'yi Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Burada psikolog gözetiminde bilgisine başvurulan H.H., annesinin izniyle Taş ve İncekara'nın kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini söyledi.

İTİRAF ETTİLER
 Anne Kader H., temizlik işçisi Taş ile güvenlik görevlisi İncekara yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar, küçük kıza cinsel istismarda bulunduklarını itiraf etti. Taş'ın küçük kıza fiili livatada bulunduğunu, İncekara'nın cinsel ilişkiye girmediğini ancak fiziksel temasta bulunduğunu söylediklerini belirtildi.

 'DOKUNUN DEDİM İLİŞKİYE GİRİN DEMEDİM'
 

 Anne Kader H., eşinin inşaatlarda çalışması nedeniyle maddi sıkıntı çektiklerini bu yüzden para karşılığı erkeklerle ilişkiye girdiğini söyledi. Şahıslara
 para karşılığı kızına sadece dokunmaları için izin verdiğini ifade eden Kader H.'nin, "Kızıma sadece dokunacaklarını, başka bir şey yapmayacaklarını söylemişlerdi. Ama onlar kızımı tehdit edip zorlayarak ilişkiye girmişler. Ben de bu şahıslardan şikayetçiyim" dediği öğrenildi.

 H.H. DEVLET KORUMASINA ALINDI
 Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan anne ile küçük kıza cinsel istismarda bulunan şahıslar adliyeye sevkedilirken H.H., devlet koruması altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler