12 yaşındaki çocuğa kalaşnikoflu infaz!

Van'ın Başkale İlçesi'nde dün şakalaşma sonucu 2 çobandan birinin ağır yaralanması olayı, bugün bir çocuğun canına mal oldu.  Yaralanan çobanın bir yakını, yaralayan tarafın yakını 12 yaşındaki Taner Kaya'yı okula giderken Kalaşnikof tüfekle tarayarak öld

12 yaşındaki çocuğa kalaşnikoflu infaz!
Van'ın Başkale İlçesi'nde dün şakalaşma sonucu 2 çobandan birinin ağır yaralanması olayı, bugün bir çocuğun canına mal oldu. 
 
Yaralanan çobanın bir yakını, yaralayan tarafın yakını 12 yaşındaki Taner Kaya'yı okula giderken Kalaşnikof tüfekle tarayarak öldürdü.
 
VÜCUDUNA 16 KURŞUN İSABET ETTİ
 
Olay dün Başkale İlçesi'ne bağlı Esenyamaç Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre 2 çoban arasında şakalaşmaya başlayan olayda Osman Çakmaz av tüfeği ile alnından vuruldu. Yaralı Çakmaz Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Hayati tehlikesi devam eden Osman Çakmaz'ın yakını olduğu iddia edilen bir kişi, bugün sabah saatlerinde okula giden, Çakmaz'ın yaralanmasına neden olan çobanın yakını 7'nci sınıf öğrencisi Taner Kaya'ya Kalaşnikof tüfekle 16 el ateş ederek kaçtı. Kaya, vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde öldü.
 
Polis ve jandarmanın geniş çaplı soruşturma başlattığı dünkü olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken, 12 yaşındaki Kaya'yı vuran kişinin yakalanması için de soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler