12 şehitten 2'sinin kimliği belli oldu

Afganistan'da düşen askeri helikopterde şehit düşen 12 Türk askerinden biri olan binbaşının Ordulu Şükür Bağdatlı (41) olduğu ortaya çıktı. Binbaşının şehit olduğu haberi, Ordu'nun Fatsa ilçesindeki ailesine İl Jandarma Komutanı ve Fatsa Kaymakamı tarafın

12 şehitten 2'sinin kimliği belli oldu

Afganistan'da düşen askeri helikopterde şehit düşen 12 Türk askerinden biri olan binbaşının Ordulu Şükür Bağdatlı (41) olduğu ortaya çıktı. Binbaşının şehit olduğu haberi, Ordu'nun Fatsa ilçesindeki ailesine İl Jandarma Komutanı ve Fatsa Kaymakamı tarafından verildi.

asker1.jpg
 

Afganistan'ın başkenti Kabil'e 1.5 saat uzaklıktaki Bagrami kasabasında bir Türk askeri helikopterinin düşmesi sonucu 12 Türk askeri şehit oldu. Şehit olan askerlerden birinin Ordulu Binbaşı Şükür Bağdatlı olduğu ortaya çıktı.

asker2.jpg
 

İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Güzey, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, askeri yetkililer ve 112 Acil ekipleri, acı haberi vermek için binbaşının Fatsa'nın Bolaman beldesi, Gölbaşı Mahallesi'ndeki baba evine gitti. Araçları evlerinin önünde gören şehidin annesi Emine Bağdatlı ve kız kardeşi Şeker Bağdatlı, durumu anladı. Bir anda gözyaşlarına boğularak yere yıkılan anne ve kıza 112 ekipleri müdahale etti.
 

Cuma namazına giden baba Şükrü Bağdatlı'ya ise eve geldiğinde oğlunun şehit olduğu haberi verildi. Tansiyon hastası olan babaya sağlık ekipleri müdahale ederek tansiyonunu ölçtü. İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Güzey ve Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, aileye baş sağlığı dilerek teskin etmeye çalıştı.
 

Kaymakamı Bekir Atmaca yaptığı açıklamada, "1 saat önce olaydan haberdar olduk. Büyük üzüntü duyduk. Sağlık ekipleri ile gelerek aileye acı haberi verdik. Cenazenin ne zaman geleceğinden bilgimiz yok" dedi.


Binbaşı Şükür Bağdatlı'nın 1 çocuk babası olduğu ve eşinin Fransa'da bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler