12 kişi göz altına alındı!

Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerinin yaptığı istihbarat çalışması sonrasında Şırnak'ta güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada öldürülen 12 terörist için Şanlıurfa'da bir grubun polis ve AK Parti binalarına eylem hazırlığı içerisinde olduğunu tespit

12 kişi göz altına alındı!

Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerinin yaptığı istihbarat çalışması sonrasında Şırnak'ta güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada öldürülen 12 terörist için Şanlıurfa'da bir grubun polis ve AK Parti binalarına eylem hazırlığı içerisinde olduğunu tespit etti.

Eyübiye Mahallesinde bulunan mağaralara baskın düzenleyen polis ekipleri burada yedisi 18 yaşından küçük toplam 12 kişi yakalandı. Ekiplerce mağarada yapılan aramalarda ise saklanmış halde 16 tane molotof kokteyl ve 12 tane cep telefonu ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen yaşları 18'den küçük 7 kişiden S.D. tutuklandı.

Bugün işlemleri tamamlanan V.D.(19), E.S.T.(19), M.G.Y(19), İ.S.(18) ve M.A.(19) hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem