1100 Akademisyene KTÜ'den destek yok

Haber61 – Haber Servisi – Eli kanlı terör örgütü PKK’nın Diyarbakır, Şırnak ve Hakkari’de bazı ilçelerde hendek kazarak öncelikle  sivil halkı hedef alması sonrasında güvenlik güçlerimize saldırmasını görmezden gelen 1100 akademisyen Türkiye’yi suçlayıcı

1100 Akademisyene KTÜ'den destek yok

Haber61 – Haber Servisi – Eli kanlı terör örgütü PKK’nın Diyarbakır, Şırnak ve Hakkari’de bazı ilçelerde hendek kazarak öncelikle  sivil halkı hedef alması sonrasında güvenlik güçlerimize saldırmasını görmezden gelen 1100 akademisyen Türkiye’yi suçlayıcı açıklamada bulundu. Yapmış oldukları açıklamada sözde 1100 aydın, terör örgütü propagandası yaparak neredeyse devlete silah bırak çağrısında bulundu. Türkiye’de bulunan bazı üniversitelerde görev yapan 1100 akademisyen birde imza topladı.

Eli kanlı terör örgütünü destekleyen akademisyenlere Doğu Karadeniz’de bulunan üniversitelerden destek gelmedi. Başta Karadeniz Teknik Üniversitesi olmak üzere, Rize’de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi’nde işleri sadece gençleri eğitmek olan akademisyenler bu bildiriye destek vermedi.

Bir ayrıntıda dikkatlerden kaçmadı. Akademisyenlerin çoğunluğu yabancı üniversitelerde görev yapıyor. Bu akademisyenlerin faaliyet gösterdiği devlet üniversitelerinde ise sürekli olarak öğrenciler karşı karşıya gelerek olay çıkması ise akıllara perde arkasında bu isimlermi var sorusunu getiriyor.

İşte Devleti suçlu gören o aydınlar - TIKLAYIN GÖRÜN - 

İşte o açıklamaları…  

3879_1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler