105 yaralı var

Çanakkale Valisi Çınar, 55'i ilçelerde olmak üzere toplam 105 yaralının olduğunu söyledi.Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, "Gökçeada'da 22 saniye süren bir deprem meydana geldi. Depremin, öğle saatlerinde, olması ve havanında güzel olması nedeniyle insanların

105 yaralı var

Çanakkale Valisi Çınar, 55'i ilçelerde olmak üzere toplam 105 yaralının olduğunu söyledi.

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, "Gökçeada'da 22 saniye süren bir deprem meydana geldi. Depremin, öğle saatlerinde, olması ve havanında güzel olması nedeniyle insanların dışarıda olduğu bir zaman dilimine rastlaması bir şanstı. Panik kaynaklı cana yönelik yaralanmalar bu nedenle daha az oldu. Tek tesellimiz bu. İlçelerden bilgi alıyoruz. Tüm bölgelerdeki çalışmalarımız sürüyor. İki helikopterde havadan il genelinde uçuş yaparak binalarda bir yıkım olup, olmadığı konusunda tespit yapıyor. Can kaybı şu ana kadar yok. 6.5 şiddetinde deprem eski ve dayanıksız binalarda hasar meydana getirdi. Şu ana kadar ilçelerde 55, il merkezinde 50 olmak üzere 105 yaralı var. Bunlar panik nedeniyle meydana gelen yaralanmalar. Depremin merkezi olan Gökçeada'da da eski binalarda kısmen yıkılmalar var. Yenice'de devlet hastanesinde çatlaklar var. Bu gece evlerine girmek istemeyenler olacak. Binalarında hasar olanlar evlerine girmesin. Çadır ihtiyacı olanların bu taleplerin karşılamaya hazırız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler