100 numara fuar!

Alt tarafı tuvalet deyip geçmeyin belli ki biz kıymetini bilmiyoruz. Evlerin doğal bir parçası olarak gördüğümüz tuvaletler o kadar önemli ki, kişisel ihtiyaçlar için farklı malzelmelerden üretilen çeşitleri, yüksek teknoloji ile donatılmışları var.Çin'de

100 numara fuar!

Alt tarafı tuvalet deyip geçmeyin belli ki biz kıymetini bilmiyoruz. Evlerin doğal bir parçası olarak gördüğümüz tuvaletler o kadar önemli ki, kişisel ihtiyaçlar için farklı malzelmelerden üretilen çeşitleri, yüksek teknoloji ile donatılmışları var.

Çin'de bu sene 11.'si yapılacak olan Dünya Tuvalet Fuarı (evet sadece tuvaletlerin olduğu bir fuar var bu gezegende) çok "görkemli" bir ürüne ev sahipliği yapacak. Dünyanın en pahalı tuvaleti ünvanını elinde bulunduran bu lüks unsuru, 24 ayar altından yapılmış ve tam 200 bin dolar. Bu tuvaleti almak isteyen, nazik yerlerine düşkün kişinin elbette cebinin de hayli dolu olması gerekiyor!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler