10 saniyede 100 bin TL'lik vurgun!

Edinilen bilgiye göre, bir alışveriş merkezindeki saatçiye gelen yabancı uyruklu 3 kişi, 100 bin TL değerindeki altın kaplama saati çalarak kaçtı.Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Yabancı uyruklu 3 kişinin mağazaya gelerek vitrindeki

10 saniyede 100 bin TL'lik vurgun!

Edinilen bilgiye göre, bir alışveriş merkezindeki saatçiye gelen yabancı uyruklu 3 kişi, 100 bin TL değerindeki altın kaplama saati çalarak kaçtı.

Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Yabancı uyruklu 3 kişinin mağazaya gelerek vitrindeki birkaç saatten model beğenerek bakmak istediklerini belirten mağaza yetkilisi Anıl Uludağ, "İki arkadaşımız müşteri sandıkları hırsızlarla ilgilenirken açık olan vitrin camından üçüncü kişi etrafı kontrol ederek dikkatli bir şekilde vitrindeki 100 bin TL’lik saati cebine atıyor. Sonra da sakin bir şekilde diğer arkadaşlarının yanına gelerek soğukkanlılıkla işini bitiriyor” dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem