1 polis daha şehit oldu

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde bugün PKK’lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle düzenlediği saldırıda yaralanan polis memuru hastanede şehit oldu. Saldırıda şehit olan polis memuru Kenan Ardıç’ın ardından Dicle Üniversite

1 polis daha şehit oldu

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde bugün PKK’lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle düzenlediği saldırıda yaralanan polis memuru hastanede şehit oldu. Saldırıda şehit olan polis memuru Kenan Ardıç’ın ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan polis memuru da yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada şöyle denildi: ’1 Ocak 2016 günü sabah saatlerinde sokağa çıkma yasağının bulunduğu Sur İlçesi Fatihpaşa Mahallesi’nde BTÖ mensuplarınca tuzaklanan EYB’nin patlaması sonucunda bir polis memurumuz şehit olmuş, bir polis memurumuz yaralanmıştı. Tedavi altına alınan yaralı polis memurumuz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına ve emniyet teşkilatı mensuplarımıza başsağlığı diliyoruz.Terör ve terör örgütlerine yönelik verilen mücadele kararlılıkla ve aralıksız bir şeklide devam edecektir.’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler