Gümüşhane'de tefecilik operasyonu! 23 gözaltı

Gümüşhane'de yapılan tefecilik operasyonunda 23 kişi gözaltına alındı

Gümüşhane'de tefecilik operasyonu! 23 gözaltı

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin tefecilik suçuna yönelik yaptığı eş zamanlı şafak operasyonunda 23 kişi gözaltına alındı.

Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri bugüne kadar il merkezinde tefecilik suçuna yönelik yapılmış en büyük operasyonu gerçekleştirdi.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri uzun süreli takip ve çalışmaların ardından yürütülen soruşturma çerçevesinde bugün sabah 6.30 itibariyle 25 şüpheli şahsa yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Operasyon çerçevesinde şüphelilerin ev ve bağlılarında yapılan aramada gizlenmiş şekilde çok sayıda çek, senet, bahse konu suçtan elde edildiği değerlendirilen bir miktar para, 2 adet av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 22 adet fişek ve 13 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Operasyonda E.O.Y., E.O., F.Ç., G.G., H.Ş.C., H.Y., H.B., İ.S., M.K.A., M.T., M.S., Ş.C., T.Ö., Ü.E., V.O., Y.E.Ç., M.A., B.Ç., O.P., Ş.T., S.C., F.O. ve A.D. isimli şahıslar gözaltına alınırken 2 şüphelinin yakalama çalışmaları devam ediyor.

Gümüşhane'de tefecilik operasyonu! 23 gözaltı

Gümüşhane'de tefecilik operasyonu! 23 gözaltı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler