Giresun'da depremzedelere ücretsiz kişisel bakım hizmeti

Giresun'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelere ücretsiz kişisel bakım hizmeti sunuluyor.

Giresun'da depremzedelere ücretsiz kişisel bakım hizmeti

Giresun Belediyesi ile Giresun Berberler ve Kuaförler Odası işbirliğinde kentte yerleştirilen depremzedelere kişisel bakım hizmeti sunuluyor.

Oda Başkanı Ayhan Konar, gazetecilere, Giresun Belediyesi ek hizmet binasında oluşturulan alanda 15'i kadın olmak üzere 35 oda üyesince depremzedelere ücretsiz hizmet verildiğini söyledi.

Giresun'da depremzedelere ücretsiz kişisel bakım hizmeti

Gün içerisinde 150'ye yakın depremzedeye kişisel bakım hizmeti sunmayı hedeflediklerini aktaran Konar, desteklerinden dolayı Giresun Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Konar, odalarına üye berber ve kadın kuaförlerine ferdi olarak gelen afetzedelerden de ücret talep edilmeyeceğini belirterek, "Depremzedelerimize güzel bir hizmete imza atıyoruz. Biz taşın altına elimizi koymaya hazırız. Bu çalışmamız bugüne bağlı değil. Yurtlarda veya otellerde de düzenlenecek organizasyonlara katılım sağlamaya hazırız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel