| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Giresun Yayın tarihi: 17 Nisan 2020 22:35 Güncellenme tarihi: 09 Ocak 2026 09:41

Giresun’da otomobil refüje çarparak takla attı: 1 ölü 1 ağır yaralı

Giresun’da kontrolden çıkan otomobilin refüje çarpıp takla atması sonucu meydana gelen feci kazada 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti, sürücü ağır yaralandı.

Giresun'da Karadeniz Sahil Yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Ordu istikametine seyir halinde olan 19 yaşındaki Y.T. idaresindeki 28 EC 121 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı.

Hastanede Acı Haber Geldi

Çarpmanın şiddetiyle savrulan ve takla atan araçta bulunan sürücü Y.T. ile yolcu konumundaki 18 yaşındaki Ş.E. ağır yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Genç Kız Kurtarılamadı

Hastanede doktorların tüm çabasına rağmen 18 yaşındaki Ş.E. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sürücü Y.T.’nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

A
Adını vermek istemeyen izleyici
6 yıl önce

Şu tofaş hurdalarını hâlâ trafikte tutuyorlar, fahiş fiyat istiyorlar ve sorsan, parası olan değil hastası olan binermiş. He yavrum he ????????