| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Giresun Yayın tarihi: 26 Mart 2021 13:04

Giresun'da yaya geçidinde anne ve oğluna otomobil çarptı

Giresun'da yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen anne ve oğluna araç çarptı.

Giresun’da yaya geçidinden karşıya geçen anne ve oğluna seyir halindeki otomobil çarptı. Anne ve oğlu yaralandı.

Merkeze bağlı Çıtlakkale mahallesinde saat 10.40 sıralarında E.K. (26) kontrolündeki 28 EF 795 plakalı araç, seyir halindeyken yaya geçidinden karşıya geçmekte olan N.K. (25) ve oğlu G.K.’ya (5) çarptı.

Kazada Anne N.K. ve oğlu G.K. yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılanan anne ve oğlu daha sonra Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Şanlıurfa’da kâtip olarak çalıştığı öğrenilen araç sürücüsü E.K., trafik işareti veya levhalarla belirlenmiş yaya geçidinden geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara ilk geçiş hakkını vermemesi nedeniyle kusurlu bulundu.

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

U
uğur
5 yıl önce

o hayvan yaya geçidinin ne olduğunu bilmiyorki

Y
yasar
5 yıl önce

en agir cezayi verin ki bu trafik magandalari anya ile konyayi görsün.

K
Karadenizli
5 yıl önce

Bu olay almanyada olsa,aslında olmazda,bu şahıs hapis cezası ve uzun yıılar ehliyet yüzü göremez,yazık ya insanları bunlar sinek zannediyor,en ağır cezayı alması lazım ve ehliyetine derhal el konulmalı.

Y
Yaya
5 yıl önce

Ülkemizdeki en tehlikeli yerler bence yaya geçitleri. Kendini güvende sanıyorsun ama sürücü koltuğuna oturan kişi ne kural tanıyor ne yaya geçidi.