| Keşfet
Giresun Yayın tarihi: 29 Eylül 2018 12:24

Coşkun, yeni öğrencilerle görüştü

Giresun Üniveristesi Rektörü Cevedt Coşku yeni öğrencilerle görüştü

 Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Çoşkun, üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilerle görüştü.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güre Yerleşkesi girişinde kurulan kayıt stantlarını ziyaret eden Coşkun, burada öğrencilerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Coşkun, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin istekleri doğrultusunda kampüslerde iyileştirmeler yaptıklarını belirtti.

Giresun Üniversitesini tercih eden öğrencilere, en kaliteli eğitimi vermek için çalıştıklarını aktaran Coşkun, "Öğrencilerimizin tam donanımlı olarak buradan mezun olmalarını arzu ediyoruz. Her bir öğrenciyi en iyi şekilde hayata hazırlamaya gayret ediyoruz." ifadesini kullandı.

GRÜ'ye bu yıl kaydolan öğrencileri tebrik eden Coşkun, derdi olan her öğrenciye kapısının daima açık olduğunu kaydetti.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!