Karar verildi! Trabzonspor’da iki isim yol ayrımında!
Yayınlanma:
Trabzonspor Dünya Kupası nedeniyle verilen arada çalışmalarına devam ediyor.
110
Trabzonspor Dünya Kupası nedeniyle verilen arada çalışmalarına devam ediyor.
210
Bordo mavililer il olarak Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da takım ile alakalı kritik kararlar alınıyor.
310
Özellikle Peres’in dönüşü sonrasında kadroda yer açmak isteyen bordo malilerde listenin başında iki isim var.
410
Trabzonspor'da Djaniny ve Larsen’e kapı açık! Teklif gelmesi halinde kolaylık sağlanacak
510
Ocak ayı transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gidecek isimlerde netleşiyor. Bordo mavili formayla bekleneni veremeyen 2 oyuncuya ciddi bir teklif gelmesi halinde kolaylık sağlanacak.
610
Fırtına ara transferde ekonomik koşullar ve yabancı kontenjanındaki doluluk nedeni ile çok fazla hareket imkanına sahip değil.
710
Ancak takımdan ayrılan oyuncu olursa yerine takviye yapılacak. Bu kapsamda bu sezon beklenileni veremeyen Djaniny ile Stryger Larsen için 'ayrılık ihtimali' bulunuyor. Yönetim, iki oyuncu için teklif gelirse kolaylık sağlayacak. Satışın yanı sıra kiralama seçeneği de değerlendirilecek.
810
Sezon başında Udinese'den bedelsiz gelen Larsen 21 maçta şans bulurken, 1 gol attı.
910
18 maçta süre alan Djaniny ise skor katkısı yapamadı. Sözleşmesi 2025'e uzatılmasına rağmen performansı düşen 31 yaşındaki Yeşil Burun Adalı da gözden çıkarıldı.
1010
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir