Facebook ve Messenger tekrar birleşiyor

sosyal medya platformlarından biri olan Facebook, mesajlaşma uygulaması Messenger ile 9 yılın arından tekrardan birleşiyor.

Facebook ve Messenger tekrar birleşiyor

Artık kullanıcılar Facebook üzerinden mesajlaşabilecek.Facebook 2014 yılında aldığı bir kararla mesajlaşma uygulamasını bünyesinden ayırmıştı. Facebook’ta mesajlaşmak için Messenger uygulamasının indirilerek kullanılması gerekiyordu.  

Facebook aldığı son karar ile birlikte Messenger uygulaması ile tekrardan birleşme kararı aldı. Facebook’un lideri Tom Alison “Messenger çok yakında Facebook uygulamasına dahil edilecek” şeklinde açıklama yaptı.  

Facebook’un bu değişiklik ile birlikte kullanıcılarının deneyimini geliştirmeyi hedefliyor. Ayrıca iki uygulama kullanıcıların telefonunda oldukça fazla yer kaplıyordu. Bu yeni alınan birleşme kararı ile birlikte kullanıcıların telefonlarında uygulama daha az yer kaplayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji