Eski Xiaomi kullanıcılarına müjde!

Xiaomi'nin piyasaya sürdüğü yeni arayüzü MIUI 14, nihayet eski modeller için de gelecek.

Eski Xiaomi kullanıcılarına müjde!

Xiaomi, Redmi Note 9 serisi de dahil olmak üzere 10'dan fazla modeli için güncellemeye hazırlanıyor.Xiaomi, geçtiğimiz aylarda tanıtımını gerçekleştirdiği MIUI 14 güncellemesini Çin'deki modellerden başlayarak sunmaya başladı. Yeni özelliklerin yanı sıra performans ve pil iyileştirmelerine de odaklanan güncelleme, kullancılar için yeni bir deneyim sunuyor.

İlk piyasaya çıktığında Xiaomi, MIUI 14'ü daha yeni ve üst düzey telefonlar tarafından destekleneceğini söylemişti. Ancak Çinli şirket bu kez eski modellerini de düşünüyor.

MIUI 14 ESKİ MODELLERE GELİYOR
Genellikle iki yılı geçmiş modelleriyle çok fazla ilgilenmeyen Xiaomi, en yeni arayüzü MIUI 14'ü şaşırtıcı şekilde Redmi Note 9 serisi, Poco M2 ve daha birçok eski telefonu için getirecek.Gizmochina isimli kaynak, şu anda telefonlar üzerinde MIUI 14 testlerine başlandığını duyurdu. Peki hangi modeller MIUI 14'ü alacak?

İşte detaylı liste:

Redmi Note 9
Redmi Note 9S
Redmi Note 9 Pro
Redmi Note 9 Pro Max
Redmi Note 9 Pro 5G
Redmi 9
Redmi 10X 4G
Redmi 10X 5G
Redmi 10X Pro 5G
Poco M2
Poco M2 Pro

Yukarıdaki modeller, MIUI 14'ü de alarak güncelleme miadını tamamen dolduracak. Ancak bu güncellemenin Android 13'ü temel almayacağını, bunun yerine sadece MIUI 14'ün Android 12 üzerine inşa edileceğini de belirtmekte fayda var.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji