Ziynet Sali TSİAD gecesine katıldı

Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği (TSİAD') geleneksel Balosu Novotelde yapılıdı.TSİAD'ın balosuna Trabzonsor yöneticileri Mehmet Tunç, Recep Denizeri, Coşkun Çebi,Trabzon Gazeteciler cemiyeti başkanı Ergun Ata, Trabzonspor basketbol kulübü asbaşkanı Le

Ziynet Sali TSİAD gecesine katıldı

Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği (TSİAD') geleneksel Balosu Novotelde yapılıdı.

TSİAD'ın balosuna Trabzonsor yöneticileri Mehmet Tunç, Recep Denizeri, Coşkun Çebi,Trabzon Gazeteciler cemiyeti başkanı Ergun Ata, Trabzonspor basketbol kulübü asbaşkanı Levent Erkuloğlu, Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu,Trabzon Belediyesi meclis üyesi Mustafa Beyazlı,Trabzonspor eski yöneticileri,işadamyları ve TSİAD  üyeleri katıldı.

  Novotel'de düzenlenen organizasyonda sahne alan ünlü popcu Ziynet Sali, söylediği birbirinden güzel parçalarla geceye renk katarken ünlü sanatcı Sali'nin futboluve Trabzonspor'u yakından takip ettiğide ortaya çıktı. Ünlü Popcu Ziynet Sali 'nin CSKA Moskova ve  Inter maçında direktön dönen ve  kaçan gollere üzüldüğünü söylemesi salonda alkış tufanı kopmasına neden oldu

Gecenin açılış konuşmasını yapan TSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Orhan, Trabzon'lu müteşebbislerin Türkiye ekonomisine ciddi katkılar sağladığını ifade ederek, "Bence Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olan ilimizin bu katkıyı sağlamasında asıl gücü oluşturan, siz sayın müteşebbislersiniz. Fakat Trabzonlu müteşebbislerin Türkiye'ye sağladığı katkı, Trabzon ilinin Türkiye ekonomisine sağladığı katkıdan daha fazladır. Bu da Trabzon'a özgüdür ve her şehrin sahip olmayacağı bir özelliktir" dedi.

tsiad.jpg
 Gecede sahne alan Ziynet Sali, söylediği hareketli şarkılarla davetlileri coştururken, Trabzonspor'un Inter maçında kaçırdığı gollere çok üzüldüğünü söyledi. Sanatçı Sali, Trabzon insanının çok coşkulu olduğunu belirterek, "Trabzon üzerinden Karadeniz'i sallamaya geldim bu gece. Karadenizlilerin alkışları beni çok mutlu ediyor. Sizler çok hareketli ve eğlencelisiniz tıpkı Trabzonspor gibi. Inter maçını ben de izledim. O kaçan gollerde çok heyecanlandım. Direkten dönen pozisyonda benim kafayı vurup golü atasım geldi" diyerek izleyenleri güldürdü.

   FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN


Gecede bir araya gelen TSİAD üyelerine dernek rozeti takıldı.
Öte yandan 22 Eylül'de yapılması planlanan gece, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK tarafından düzenlenen hain saldırıda 26 askerin şehit olması üzerine ertelenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi