Zirvedekiler Trabzon'da buluşuyor

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş adamları Derneği (TSGİAD), Zirvedeki Trabzonluları Trabzon’da buluşturuyor.3 Haziran 2011 saat 19.00’da Zorlu Grand Hotel’de yapılacak olan yemekli toplantıya şehir dışından ve şehir içinden bir çok Trabzonlu iş adamı ve b

Zirvedekiler Trabzon'da buluşuyor

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş adamları Derneği (TSGİAD), Zirvedeki Trabzonluları Trabzon’da buluşturuyor.

3 Haziran 2011 saat 19.00’da Zorlu Grand Hotel’de yapılacak olan yemekli toplantıya şehir dışından ve şehir içinden bir çok Trabzonlu iş adamı ve bürokratın katılımı olacak. TSGİAD yönetiminin herkese aynı uzaklıkta ve yakınlık içerisinde olduklarını, amaçlarının sadece Trabzon’un geleceği ile ilişkili neler yapılabileceği ve yatırımların nasıl artırılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunmak olduğunu, hiçbir maddi beklenti içerisinde olmadan değerli iş adamlarını ve bürokratlar misafirleri edecekleri öğrenildi.

tsgiad.jpg

Ayrıca gecede TSGİAD’ın uzun çalışmaları sonrasında sonuçlanma safhasında olan ve Trabzon’a ciddi anlamda katkı sağlayacak projesi ve diğer önemli çalışmaları ile ilgili bir sunum yapılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi