Ziraat Yatırım Trabzon’da açıldı

T.C Ziraat Bankası Trabzon Şube Müdürü Uğur Akdeniz yaptığı açıklamada, “Bankamız iştiraki olan Ziraat Yatırım'ın 25. Şubesini Trabzon'da açmasından dolayı son derece mutluyuz. Ziraat Yatırım A.Ş 'nin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ile Samsun

Ziraat Yatırım Trabzon’da açıldı

T.C Ziraat Bankası Trabzon Şube Müdürü Uğur Akdeniz yaptığı açıklamada, “Bankamız iştiraki olan Ziraat Yatırım'ın 25. Şubesini Trabzon'da açmasından dolayı son derece mutluyuz. Ziraat Yatırım A.Ş 'nin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ile Samsun'un doğusunda şubesi bulunmadığı dikkate alınırsa, bu şubemizin önemi bir kat daha artmaktadır. Müşterilerimize bu alanda 10 yıllık tecrübeye sahip Filay Altunayoğlu'nun rehberliğinde bol kazançlar diliyoruz” dedi.



Ziraat Yatırım Yetkilisi Filay Altunayoğlu ise “Hizmete gireli çok kısa bir süre olmasına rağmen şimdiden işlem hacmi bakımından Türkiye genelinde ilk 10'u zorlamaya başladık. Şubemizde her türlü yatırım araçlarının alım satımı işlemi gerçekleştirilmektedir. Tüm müşterilerimizi Ziraat Yatırım'a bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler