Zeyyat Kafkas yeniden başkan

Doğu Karadeniz Sanayi ve İşdünyası Federasyonu (DOKASİFED) Başkanlığına Zeyyat Kafkas yeniden seçildi.Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) salonunda yapılan gelen kurulda, katılan delegelerin oybirliğiyle kurucu yönetim kurulunun bir dönem daha g

Zeyyat Kafkas yeniden başkan

Doğu Karadeniz Sanayi ve İşdünyası Federasyonu (DOKASİFED) Başkanlığına Zeyyat Kafkas yeniden seçildi.

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) salonunda yapılan gelen kurulda, katılan delegelerin oybirliğiyle kurucu yönetim kurulunun bir dönem daha görev yapması kararlaştırıldı.

DOKASİFED Yönetim Kurulunda Ordu SİAD'dan Orhan Kahveci, Eynesil SİAD'dan Oktay Gül, Çay SİAD'dan Rahmi Üstün ve Artvin Girişimci İşkadınları Derneğinden Naciye Aydınlıoğlu yer alacak, DOKASİFED Genel Sekreterliğini ise Recep Ergenç yürütecek.

DOKASİFED Başkanlığına yeniden seçilen Zeyyat Kafkas, yaptığı açıklamada, DOKASİFED'in DOKA bölgesinin altı ilini kapsadığını belirterek, çalışmalarında DOKA bölgesinin gelişmesi için ortak çıkar, ortak akıl ve ortak paydayı yücelteceklerini, DOKA bölgesinde göçü doğuran işsizliğin geriletilmesi için girişimciliğin geliştirilmesi başta olmak üzere bölge sorunlarına sağduyuyla yaklaşarak çözümden yana bölge insanları olarak katkı vereceklerini söyledi.

Kafkas, DOKASİFED olarak, DOKA bölgesinin yeni sivil aktörü olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirme çabası içinde olacaklarından kimsenim kuşkusu olmamasını da istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi