Yılmaz : Bu yıl büyüyeceğiz

 Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ekonomik büyümenin bu yıl daha hızlı olacağını söyledi. Bu yıl için orta vadeli programda öngördükleri ekonomik büyümenin yüzde 4 olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bunu rahatlıkla aşabileceğimizi düşünüyorum." dedi. Çeşitli prog

Yılmaz : Bu yıl büyüyeceğiz

 

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ekonomik büyümenin bu yıl daha hızlı olacağını söyledi. Bu yıl için orta vadeli programda öngördükleri ekonomik büyümenin yüzde 4 olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bunu rahatlıkla aşabileceğimizi düşünüyorum." dedi.
 
Çeşitli programlara katılmak üzere Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte Edirne'ye gelen Cevdet Yılmaz, yorucu geçen bir günün ardından akşam saatlerine Tarihi Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansaray'ında düzenlenen Helva Sohbetleri'ne katıldı. Programı bir süre ilgiyle takip eden Bakan Yılmaz, daha sonra Sağlık Bakanı Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'ndan müsaade istedi.
 
Kervansaray çıkışında bir açıklama yapan Yılmaz, bu yıla daha güçlü makro ekonomik veriler setiyle girdiklerini ifade etti. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Geçen yıl bir anlamda ekonomimizi bakıma almıştık. Avrupa küçülürken dahi biz nispeten düşük dediğimiz bir büyüme hızımızla Avrupa ikincisiz. Ama bgeçen yıldan enerjimizi toparlamış bir şekilde daha iyi şartlarda girdik bu yıla. Bu yıl rahatlıkla yüzde 4'ü aşacağız inşallah." açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi