Yılbaşında dev ikramiye

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, yaptığı açıklamada, 31 Aralık 2010'da yapılacak yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye olarak 1 adet 35 milyon lira verileceğini bildirdi.2007 ve 2008 yıllarında Piyangonun büyük ikramiyesinin 25 milyon lir

Yılbaşında dev ikramiye

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, yaptığı açıklamada, 31 Aralık 2010'da yapılacak yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye olarak 1 adet 35 milyon lira verileceğini bildirdi.

2007 ve 2008 yıllarında Piyangonun büyük ikramiyesinin 25 milyon lira olduğuna ve bu rakamın geçen yıl 30 milyon liraya yükseltildiğine işaret eden Biçer, “Bu yıl büyük ikramiyede 5 milyon liralık bir artışa gittik ve büyük ikramiyeyi 35 milyon liraya çıkardık” dedi.

Büyük ikramiyeyi belirlerken odaların görüşlerine de başvurduklarını kaydeden Biçer, bayilerin bir bölümünün yılbaşı ikramiyesinin 40 milyon lira ile 50 milyon lira arasında olmasını istediğini, bir bölümünün 35 milyon lira teklifi getirdiğini anlattı.

29 KASIM'DAN 31 ARALIK'A KADAR BİLET SATIŞI YOK

İdarenin genel durum ve diğer etkenleri de göz önünde bulundurarak 31 Aralık gecesinin büyük ikramiyesini 35 milyon lira olarak tespit ettiğini belirten Milli Piyango Genel Müdürü, şöyle devam etti:

“Yılbaşı özel çekiliş biletleri, 29 Kasım Pazartesi günü satışa sunulacak. Milli Piyango'nun 31 Aralık'a kadar başka piyango çekilişi olmayacak. 2009 yılında yüzde 97'lik bir satış rakamımız olmuştu. Bu yıl da satışlarda aynı başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Yılbaşı biletleri bayilere partiler halinde gönderilecek ve 1 aylık bir kampanya dönemimiz olacak.”

TAM BİLET 32 LİRA

Genel Müdür Biçer, yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyeye paralel bilet fiyatlarının da artacağını ifade etti. Geçen yılbaşı özel çekilişinde 30 liradan satılan tam biletin bu yıl 32 lira olacağını bildiren Biçer, bu çerçevede yarım biletin 16 liradan, çeyrek biletin de 8 liradan satılacağını söyledi.

Biçer, “Büyük ikramiye, 30 milyondan 35 milyona yükseltilirken, büyük ikramiyede yüzde 16,7'lik bir artış meydana geldi. Buna karşılık, bilet fiyatlarında cüzi bir artışa gittik ve bilet fiyatını yüzde 6,7 oranında artırdık” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler