Yeniden ithal et geliyor!

Kurum, 10 bin 500 ton kasaplık sığır ithalatı için 26 Temmuz'da ihale düzenleyecek. EBK'nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, ihale şartnamesi, 250 lira bedel ile satın alınabilecek. Teklifler, 26 Temmuz günü saat 10'da alınacak. Alım, 2 bin 500

Yeniden ithal et geliyor!

Kurum, 10 bin 500 ton kasaplık sığır ithalatı için 26 Temmuz'da ihale düzenleyecek. EBK'nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, ihale şartnamesi, 250 lira bedel ile satın alınabilecek. Teklifler, 26 Temmuz günü saat 10'da alınacak. Alım, 2 bin 500 ton ve 4 biner ton olmak üzere 3 kısma ayrılırken, istekliler bütün kısımlar için veya istedikleri kısım için ayrı ayrı teklif verebilecek. Yerli firmalar, ihalede teklif veremeyecek.

Kasaplık sığır ithalatı, ABD (Teksas, Alabama ve Washington eyaletleri hariç), Brezilya (Parana bölgesi hariç), Uruguay, Arjantin (Corrientes ve Misiones bölgeleri hariç), Şili, Yeni Zelanda ve Avustralya'dan yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi