Vatandaşın umudu talih kuşu

Perşembe günü çekilecek 25 milyon TL ikramiyeli Süper Loto için bayiler önünde uzun kuyruklar oluştu. Halkın gündeminde 1. Türkiye'de halkın gündemi uzun süredir Süper Loto... Dile kolay 11 haftalık devir sonrası 22 milyon TL'ye kadar gelen ve bu hafta 25

Vatandaşın umudu talih kuşu

Perşembe günü çekilecek 25 milyon TL ikramiyeli Süper Loto için bayiler önünde uzun kuyruklar oluştu.

Halkın gündeminde 1.
Türkiye'de halkın gündemi uzun süredir Süper Loto... Dile kolay 11 haftalık devir sonrası 22 milyon TL'ye kadar gelen ve bu hafta 25 milyona ulaşması beklenen Süper Loto'nun cazibesi vatandaşı hareketlendirdi ve bayilerin önünde uzun kuyruklar oluştu.

Bayilerde kupon bitti
Türkiye tarihinin en büyük ikramiyesini dağıtması beklenen Süper Loto bayilerin de tatlı derdi haline geldi. Bayiler, ellerinde kupon kalmamasından yakınmaya başladı. Talih kuşunun peşine takılanlar, çekilişin yapılacağı Perşembe'yi iple çekmeye başladı.

Bu parayla ne yapılır?
25 milyon TL'yle 92 bin 593 adet Cumhuriyet altını, tanesi 200 bin TL'den 125 adet ev alınabiliyor.

Gelecek teminatı
Takvim'in görüşünü sorduğu vatandaşlar, 25 milyonu gelecek için kullanacağını söyledi.

Süper Loto nasıl kazanılır?

Ekonomik krizle yüzü asılan vatandaşı, Loto hayali güldürüyor. Bayi önlerindeki kuyruklar halkın umutlarını, tükenen kuponlar hızla artan ikramiyeyi gösteriyor.

Süper Loto'da, 22 milyon TL'lik dev ikramiyeyi bilen çıkmadığı için haftaya devretmesi herkesi adeta hayaller alemine sürükledi. 54 sayı arasından 6 bilenin kazandığı oyun, Cumhuriyet tarihinin en büyük ikramiyesine göz dikti. 72. hafta ikramiyesinin tahmini olarak 25 milyon TL'nin üzerinde olacağı belirtildi. Rakam yükseldikçe, hayallerle birlikte bayi önündeki kuyruklar da arttı.

Tatlı telaş başladı
Talebin fazla olması bir yandan sevindirirken bir yandan da bayilerin telaşlanmasına yol açtı. Çünkü çok sayıda Süper Loto bayisi, ellerindeki kuponların tükenmesinden dert yanmaya başladı.

En çok çıkan rakamlar:
9 12 30 31 32 35 37 39 46

En az çıkan rakamlar:
3 4 5 6 25 33 34 38 52

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi