Valilikte KÖYDES Toplantısı

Trabzon Valisi Nuri Okutan başkanlığında yapılan toplantıya kaymakamlar katıldı.

Valilikte KÖYDES Toplantısı


Trabzon Valisi Nuri Okutan başkanlığında yapılan toplantıya kaymakamlar katıldı.

Vali Nuri Okutan, KÖYDES kapsamında uygulanan projelerde önemli bir sorun olmadığını dile getirerek, Projelerle ilgili önemli bir sorun yok. Bazı projelerde keşiflerin yapılamamasından kaynaklanan eksiklikler var. Ama onları da en kısa zamanda aşacağız. İhaleleri gerçekleştirip çalışmalarımıza devam edeceğiz. dedi.

2008 yılında susuz ve yolsuz köy kalmayacağını ifade eden Vali Okutan, 2008 yılının planlamasını şimdiden yapıyoruz. Grup yolları ve suyla ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz. Şuanda asfaltlama ile ilgili bir sorunumuz yok. Özellikle asfaltlama çalışmalarına yüksek kesimlerden başlayarak, sahil kesimine doğru inilmesi konusunda hassasiyet göstereceğiz. Önümüzde ki yıl, yol ve su sorunu kalmayacak şeklinde konuştu.

Vali Nuri Okutan, kaymakamların ilçelerinde değerlendirme toplantıları yapmalarını ve elde edilen bilgilerin valiliğe bildirilmesini istedi Vali Okutan, kaymakamlara hitaben, İlçenizde durum değerlendirmesi yapın. Yaptığınız değerlendirmelerin sonuçlarını bize bildirin. Sorun varsa birlikte aşalım. Bu toplantıları her ay yapacağız. 605 proje var, bu projelerin tamamlanması gerekiyor. Biz gayretli bir şekilde çalışarak bu projeleri tamamlayacağız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Selahattin AYDINLI / haber61.net
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi