Uzunsokak kapatıyor!F.galeri

Son bir yıldır yaşanan ekonomik durgunluğun faturasını ödeyen esnaf, krizi en az zararla atlatabilmek için yüzde 70'lere varan indirime gitti. Bu uygulamadan vatandaş memnun. FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!!!Trabzon'un en işlek caddeleri Uzunsokak, Kundarıcı

Uzunsokak kapatıyor!F.galeri

Son bir yıldır yaşanan ekonomik durgunluğun faturasını ödeyen esnaf, krizi en az zararla atlatabilmek için yüzde 70'lere varan indirime gitti. Bu uygulamadan vatandaş memnun.
Trabzon'un en işlek caddeleri Uzunsokak, Kundarıcılar ve Kemeraltı esnafı krizin etkisiyle, önceki yıllara nazaran farklı bir uygulamaya giderek, kış sezonu ürünlerini büyük indirimlerle satışa çıkardı.

İlk olarak Forum Trabzon Alışveriş Merkezi'ni etkisi altına alan ekonomik kriz sonucu mağazalar indirim kampanyası başlattı. Ardından Uzunsokak'taki Adidas bayiinde başlayan indirim furyası, Uzunsokak'taki tüm mağazaları kapladı.

Bugün Uzunsokak'a girdiğimizde, bütün mağazaların camlarında 'Yüzde 70'e varan indirim, bir alana bir bedava, kapatıyoruz, imalat fiyatına satış' yazıyor ve mağaza sahipleri bu şekilde müşteri çekmeye çalışıyor.

Büyük indirimlere Trabzon halkı yoğun ilgi gösterirken, Trabzon esnafı kar hesabı değil, zarar etmemenin peşinde olduklarını ifade ediyorlar.

Öte yandan bazı mağaza sahipleri, kiraların yükselmesinden dolayı gelirlerin sadece mağaza kirasını ödemeye bile yetmediğini belirterek, ürünlerin satışının ardından kepenk kapatacaklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi