Ukash Kart kredi kartı ile satın alma devri başlıyor!

 İnternetin yaygınlaşması ile birlikte internet üzerinden yapılan ticaret ve diğer işlemlerde de artış gözlemlenmiştir. Ancak internet üzerinden yapılan alış veriş işlemleri sırasında bazı kişiler kredi kartının kullanımını çok da güvenli bulmamaktadırlar

Ukash Kart kredi kartı ile satın alma devri başlıyor!

İnternetin yaygınlaşması ile birlikte internet üzerinden yapılan ticaret ve diğer işlemlerde de artış gözlemlenmiştir. Ancak internet üzerinden yapılan alış veriş işlemleri sırasında bazı kişiler kredi kartının kullanımını çok da güvenli bulmamaktadırlar. Bu yüzden de İnternet üzerinden alış veriş işlemi gerçekleştirmemektedirler. Sektörde ki bu açığı kapatmak adına ilk olarak Almanya’da kullanılmaya başlayan ve ardında tüm Avrupa ülkelerinde kullanımı yaygınlaşan Ukash Kart son dönemlerde ülkemizde de oldukça fazla rekabet görmektedir.

Artık Ukash araç erişmek için giriş yapın veya kayıt olmanız gerekmektedir

29/06/09 itibaren sadece giriş veya sitemizde kayıt yaptırarak Ukash araç erişmek mümkün olacak!

Registering bir kolay, güvenli ve hızlı bir işlemdir. Apart size de özel promosyonlar ve daha fazlasını elde edecek Ukash araç erişim vermekten!

Araçları, daha büyük bir değere Ukash  Kart birleştirin, küçük değerler içine Bölünmüş başka bir para birimi haline dönüştürme ya da seçtiğiniz bir hayır kurumuna bağış için izin.

Kayıt güvenli ve basit, az veya istediğiniz gibi kadar bize söyleyebilir! Biz bilgilerinizi güvenli tüm tutmak için söz ve pazarlama amaçlı başka kimseyle paylaşılmaz

Ukash Türkiye de Ukash Kart almak için Resmi adresi http://www.kart.web.tr

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi