Türkiye'ye kritik uyarı!

 Gelişmekte olan ülke raporunu yayınlayan kuruluş, fonlama koşullarının kötüleşmesi durumunda Türkiye, Ukrayna ve Gürcistan'ın en olumsuz etkilenecek ülkelerin başında geleceğini belirtti. Raporda şöyle denildi: "Yatırımcılar başta Fed olmak üzere merkez

Türkiye'ye kritik uyarı!
 
Gelişmekte olan ülke raporunu yayınlayan kuruluş, fonlama koşullarının kötüleşmesi durumunda Türkiye, Ukrayna ve Gürcistan'ın en olumsuz etkilenecek ülkelerin başında geleceğini belirtti.
 
Raporda şöyle denildi: "Yatırımcılar başta Fed olmak üzere merkez bankalarının kademeli şekilde sıkılaştırıcı politikalara geçeceği spekülasyonları nedeni ile gelişen ülke piyasalarındaki pozisyonlarını azaltıyor. Sınır ötesi fonlama azalırsa, dış nakit pozisyonları görece olarak düşük olan ekonomiler riskli olacaktır, kredi notları baskı altına girecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi