Türkiye'nin kasasında ne kadar para var?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana'nın Kozan ilçesinde yaptığı konuşmada, Türkiye ekonomisine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan iktidara gelmeden önce Merkez Bankası kasasında 27, 5 milyar dolar varken şu anda bu miktarın 129 milyon

Türkiye'nin kasasında ne kadar para var?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana'nın Kozan ilçesinde yaptığı konuşmada, Türkiye ekonomisine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan iktidara gelmeden önce Merkez Bankası kasasında 27, 5 milyar dolar varken şu anda bu miktarın 129 milyon dolara çıktığını belirtti. Erdoğan "Merkez Bankası'nın kasasında ne vardı 27,5 milyar dolar vardı. Biz borç ödüyoruz sen kapı kapı dolaşıp borç topluyorsun bu nasıl milliyetçilik. Peki, Merkez Bankası'nın kasasında ne kadar var 129 milyar dolar var" dedi.

MİLLİ GELİR 3,5 KAT ARTTI

Milli gelirin artışına da değinen Başbakan Erdoğan, "Biz geldiğimizde milli gelir 230 milyar dolardı şimdi bu rakam 800 milyar dolara çıktı" şeklinde konuşmasını devam ettirerek, milli gelirin bire 3,5 kat arttığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi