Türkiye için bir flaş açıklama daha!

Sabahın erken saatlerinde Standart & Poor's'tan (S&P) gelen not açıklamasının ardından bir diğer derecelendirme kuruluşu Fitch'ten de önemli bir değerlendirme yapıldı.  NOT İÇİN UYARI YAPILDIDün yapılan faiz indiriminin Merkez Bankası'nın kredibilitesini

Türkiye için bir flaş açıklama daha!
Sabahın erken saatlerinde Standart & Poor's'tan (S&P) gelen not açıklamasının ardından bir diğer derecelendirme kuruluşu Fitch'ten de önemli bir değerlendirme yapıldı. 
 
NOT İÇİN UYARI YAPILDI
Dün yapılan faiz indiriminin Merkez Bankası'nın kredibilitesini zedeleyebileceğine dikkat çekile açıklamada, indirimin karışık mesajlar göndererek riskleri ön palana çıkaracağı belirtildi. Kredilerde büyümenin yeniden başlamasının not indirimi için negatif olabileceğinin de ifade edildiği açıklama sonrası dolar 2.0950 liraya çıktı. Dolar açıklama öncesinde 2.0804 lira seviyesindeydi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi