Türk teknolojisinin önlenemez yükselişi

Son birkaç yıldır herkes, yerli otomobil tartışıyor. "Yok mu bir babayiğit" sloganıyla başlayan yüzde 100 yerli otomobil tartışması sanayici ile ekonomi yönetimi arasında her geçen gün hafıza tazelese de aslında arka planda bambaşka bir teknolojide Türkiy

Türk teknolojisinin önlenemez yükselişi

Son birkaç yıldır herkes, yerli otomobil tartışıyor. "Yok mu bir babayiğit" sloganıyla başlayan yüzde 100 yerli otomobil tartışması sanayici ile ekonomi yönetimi arasında her geçen gün hafıza tazelese de aslında arka planda bambaşka bir teknolojide Türkiye, inanılmazı başarıyor. 

Yıllarca Fransa, ABD, Almanya, İsrail, Rusya gibi dünya devlerine milyarlarca dolarlık savunma sanayi ithalatı nedeniyle bütçe şişiren paralar akıtan Türkiye, en son yerli savaş gemisini de sıcak denizlere indirerek "Yüzde 100 yerli" gücüne bir yenisini daha ekledi. Neredeyse yılda birkaç yeni yerli teknolojinin müjdesiyle coşan Türkiye'de en dikkat çekici yerli teknolojileri sizler için derledik.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi