TTSO'nun bütçesi ne kadar?

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası yılın son meclis toplantısında 2015 tahmini bütçesini 6 milyon 445 bin olarak onaylandı.M. Şadan Eren Başkanlığında toplanan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi yılın son toplantısını gerçekleştirdi. Trabzon Ticaret ve

TTSO'nun bütçesi ne kadar?

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası yılın son meclis toplantısında 2015 tahmini bütçesini 6 milyon 445 bin olarak onaylandı.

M. Şadan Eren Başkanlığında toplanan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi yılın son toplantısını gerçekleştirdi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi 130. yıl pastasını kesti. 130. yıl pastasını Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Başkan M.Suat Hacısalihoğlu, meclis üyeleri ile nice yıllara dilekleri ile kestiler.

20141230aw284379_02.jpgTrabzon Ticaret ve Sanayi Odası bütçesi yönetim kurulu üyesi Tolga Avcı tarafından meclise sunuldu. Avcı, oda bütçesinin hazırlanırken, rasyonellik, iktisadilik ve verimlilik prensipleri göz önünde tutulmuş, gelir ve gider tahminleri yapılırken odamızın son 11 aylık fiili gelirleri ve giderleri dikkate alındığını söyledi. 2015 yılı bütçesi hazırlanırken 2014 yılı oda bütçesi gerçekleşmeleri ışığında hazırlanmasına özen gösterildiğini belirterek tahmini bütçesinin 6 milyon 445 bin olduğunu söyledi. Bu bütçenin geçen yıla oranla yüzde 8-10 civarında bir artış düşünülerek yapıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler